3 juli 2011

Essence ballerina backstageGoeiemorgen, hier ben ik weer met een nieuwe collectie voor jullie! Vandaag laat ik jullie de nieuwe collectie van Essence zien met de naam "Ballerina backstage". Ballet is inmiddels eer behoorlijk hip aan het worden, mede door het grote succes van de film Black Swan. En trendy als Essence is brengen ze in augustus een collectie uit die helemaal in het ballerina thema past, dus kijk snel even mee zou ik zeggen.. :) 


Hier een klein overzichtje van de producten die in de limited edtition zitten. Zoals jullie zien komt vaak de print en de stof kant terug, zoals je misschien weet is dit seizoen en was vorige seizoen kant een grote trend! Oké de collectie bestaat uit de volgende productjes...

Eye soufflé €2,29 in de kleuren Dance the swan lake, Pas de copper en Grand-plié in black.
Lipgloss €1,79 in de kleuren Wear your little tutu, On your gracile tiptoe en Do a floating pirouette
Nailpolish €1,79 in de kleuren Dance the swan lak, Wear your little tutu, On your gracile tiptoe, Do a floating pirouette en Grand-plié in black.
Blush soufflé €2,79 in de kleur Prima ballerina.

Hairtie (schattige kanten haarband/accessoire) €1,49.
Click & go nails It feels like dancing €2,99.
De producten van de Essence trend editie Ballerina Blackstage zullen vanaf augustus 2011 bij de winkels van het Kruidvat te vinden zijn, de collectie is (zoals altijd) tijdelijk verkrijgbaar, op is dus op. 
Wat vinden jullie van deze collectie? Byee... :) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...