28 augustus 2011

Little breakfast

Goedemorgen iedereen!
Ontbijt, iets heel belangrijk wat vele onder ons vergeten, waaronder ik ook, omdat we te lui zijn of niks lekker hebben om te ontbijten of lalala. Nu sinds een half jaar en zeker als het school is eet ik bijna elk ochtend cornflakes, ontbijtgranen, muesli hoe je het ook wilt noemen, maar dat wordt na een tijd zo saai, dus heb ik sinds kort een nieuwe manier om muesli te eten. Lees rap verder en je komt er alles over te weten.. :) 


Wat heb je nodig: je favoriete muesli, een potje vettige/stevige yoghurt (dit potje bevat 150 gram yoghurt), een kommetje en een lepel. 


Doe het hele potje yoghurt in de kom. Ik gebruikt Griekse natuur yoghurt van Nestle zou iemand het zich afvragen. 


Begin nu handje per handje de muesli toe te voegen.


Eigenlijk kan ik niet precies zeggen hoeveel muesli je moet toevoegen, maar tot dat er een laag alle yoghurt bedekt. Natuurlijk kun je altijd meer of minder toevoegen, maar het is om toch maar een richtlijn te geven.


En roeren maar! Daarna, smullen maar! :) 


De muesli die ik heb gebruikt is deze, zoals je kan zien zitten hier gedroogde stukjes fruit en dergelijken in, natuurlijk kan je het ook met muesli zonder gedroogd fruit doen. Maar omdat ik altijd natuur yoghurt gebruik die dus geen suiker bevat is het wel leuk dat er toch iets zoets inzit, je kan natuurlijk ook gewoon altijd kristalsuiker toevoegen hé. 

Dit is echt zo simpel om te maken en voor school is het heel handig, het vraagt weinig tijd, 3 tot 5 minuutjes om het te maken, en het stilt voor lange tijd de honger, super dus! Had jij het ooit al geprobeerd yoghurt met muesli? Zo ja, vind je het lekker? 

                                             ♥

1 opmerking:

  1. Achja, zo eet ik mijn cruesli al een jaartje of 18.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat zeker een reactie achter op dit artikel, je zou er helemaal mijn dag mee maken! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...